Sommerfesten 2012

Rebæk Grundejerforenings årlige sommerfest var i år begunstiget af særdeles flot sommervejr og rekordstort antal deltagere.
Også i år var der arrangeret eftermiddagskaffebord med hjemmebagte kager og desserter, som blev nydt af de mange fremmødte.
Som noget nyt, var det i år muligt at bestille en buffet med masser af spændende og meget lækkert tilbehør til de tre slags kød,
der blev tilberedt på stedet i grillene. Buffeten var kreeret og tilberedt af Henrik Wittorff.
Det var der en hel del, der havde benyttet sig af, men de opstillede gril blev også flittigt benyttet til at tilberede sin helt egen festmenu.
Også børnene var der selvfølgelig tænkt på med hoppepude, som blev flittigt benyttet, og bål til snobrød og skumfiduser.
Alt i alt en formidabel dag, og stor tak til festudvalget for flot gennemført arrangement.

Først skal teltene samles og sættes op!

Så er teltet klar til dagens arrangementer!

Sidste års nyskabelse - eftermiddagens fælles kaffebord med hjemmebagte kager efter lokale opskrifter - blev gentaget i år

Kaffe- og kagebordets gæster nød solen og det gode vejr, mens landmændene udnyttede det til at få bjerget høsten.

Som noget nyt i år, var der mulighed for at bestille en buffet, så man ikke selv behøvede at medbringe madvarer til sommerfesten.

Buffeten bestod af tre slags kød: flæskesteg, oksemørbrad og flanksteak, alt tilberedt på stedet på de medbragte gril. Hertil forskellige kartoffelanretninger og flere slags spændende og velsmagende salater og hjemmebagt brød.

Buffeten var kreeret og tilberedt af Rebæks, indtil nu, ukendte mesterkok, le chef Henrik

Også børnene var der tænkt på; snobrød og skumfiduser, og det sikre hit: Hoppepuden!!

Alle nød maden, det gode vejr og godt selskab!

foto: Claus Bo Petersen, © 2012 Rebæk Grundejerforening