Sommerfesten 2013

Rebæk Grundejerforenings årlige sommerfest blev, trods vejrprofeternes mørke forudsigelser om storm, regn, torden og andet uvejr, afholdt i et efter forudsigelserne særdeles pænt og lunt vejr.
Også i år var der arrangeret eftermiddagskaffebord med lækre hjemmebagte kager, desserter og frugt, som blev nydt af de fremmødte.
Som noget nyt, var der i år arrangeret sækkevæddeløb og lakridssnørespisning for de mindste. Fremmødet var dog ikke for stort, og da deltagerne ikke brød sig om lakrids, blev denne disciplin aflyst.
Også i år var der kreeret en fantastisk lækker buffet af Henrik Wittorff med forret, hovedret og dessert. Rygtet om buffetens kvaliteter har sikkert spedt sig fra sidste år, idet vi slog sidste års rekord med antallet af deltagere til sommerfesten.
Også børnene var der selvfølgelig tænkt på med hoppepude, som blev flittigt benyttet, og bål til snobrød og skumfiduser.
Alt i alt en formidabel dag, og stor tak til festudvalget for flot gennemført arrangement.

Grundejerforeningen har i år investeret i to ekstra telte, så alle kan sidde i tørvejr og buffeten ikke behøver at stå uden for teltene.
Sommerfest 2013

Så er teltet klar til dagens arrangementer!

Endnu en gang var der dækket op til kaffebord med lækre hjemmebagte kager og frugt. Et nyt indslag i eftermiddagens arrangement var børnenes sækkevæddeløb.

Sommerfest 2013 Sommerfest 2013
Sommerfest 2013

Igen i år var det muligt at bestille buffet fra Rebæks forholdsvis ukendte mesterkok Henrik, som i denne gang bød på et sandt overflødighedshorn af buffetter til såvel forret, hovedret og dessert.
Til orientering for de der ikke deltog, kan menuen ses her!

Sommerfest 2013 Sommerfest 2013
Sommerfest 2013
Også børnene var der tænkt på; snobrød og skumfiduser, og det sikre hit: Hoppepuden!!
Sommerfest 2013 Sommerfest 2013
Sommerfest 2013
Sommerfest 2013 Sommerfest 2013

Alle nød maden, det gode vejr og godt selskab!

Sommerfest 2013 Sommerfest 2013
Sommerfest 2013 Sommerfest 2013

foto: Claus Bo Petersen, © 2013 Rebæk Grundejerforening